dijous, 28 d’abril del 2011

Mourinho Vs Guardiola. La pel.lícula...

Diuen que els Barça - Madrid són més que partits de futbol, una pugna entre dues nacions, entre dues grans ciutats. Ho subscric totalment, aquests partits aixequen passions més enllà de la rivalitat esportiva, les victòries es viuen amb una satisfacció que et porten a l'èxtasi i les derrotes a una depressió profunda. No és el mateix perdre fins i tot un trofeu davant grans equips com l'Iner, el Milan, el Manchester Utd o l'Spartak de Moscou, que no pas davant el Madrid.
Darrerament, a més de l'alicient de la rivalitat entre aquest xoc suprafutbolístic i supraesportiu, s'hi ha afegit, amb tints cinèfils la pugna entre Guardiola i Mourinho, la lluita entre el fill pròdig (Guardiola) i el rebutjat (el traductor, que li diuena Barcelona al portuguès, tot mensypreant la tasca tàctica que feia amb Robson i Van Gaal), que ha triomfat a través d'un concepte a les antípodes de l'estil Barça.
Això és una bona base per un guió, oi? En mirem unes seqüències?


1 comentari:

Unknown ha dit...

Justament tenia pensat un post amb el mateix títol. La veritat és que ni els millors guionistes de Hollywood podrien definir dos personatges tant contraposats ;)